ENGELEN HEALING

 

Op dit moment ben ik bezig mij te certificeren tot Praktiserend Engelen Expert® en geef daarvoor 10x een Engelen healing met korting!

Voor deze opdrachten heb ik mensen nodig die het goed vinden dat ik de sessie anoniem omschrijf zodat ik gecertificeerd kan worden. In ruil daarvoor geef ik 50% korting op de normale prijs, 25 euro i.p.v. 50 euro.

Wanneer je een Engelen healing wilt ontvangen neem dan contact met mij op via het contactformulier, dan kunnen we een datum en tijd afspreken.

Een healing kan o.a. door het verwijderen van energetische blokkades in samenwerking met Aartsengelen Michael en Rafaël allerlei soorten problemen of klachten aanpakken.

Waar: in Rosmalen
Duur: 30 min

Kosten nu: 25 euro i.p.v. 50 euro

 

HOLISTISCHE MASSAGE


In de drukte van tegenwoordig kunnen we wel wat ontspanning gebruiken, ontspanning kunt u in vele manieren zoeken door een boek te lezen, wandelen of lekker in bad maar soms is dit net even niet genoeg.

Dan kan een holistische massage een uitkomst bieden, de massage zorgt voor de perfecte balans tussen ontspanning en het opheffen van energetische blokkades zodat u op alle vlakken zich weer helemaal relaxed voelt.

 

EFFECT:

De holistische massage is geneeskrachtig voor het hele lichaam. Het masseren ontspant en stimuleert de spieren, bevordert de bloedsomloop en kalmeert het zenuwstelsel. Verder stimuleert het de lymfestroom en het rekt het bindweefsel van de gewrichten op. De Holistische massage werkt ook in op de chakra's. Het verlicht op mentaal niveau stress en angst en helpt u bovendien bewuster te maken van uw lichaam als geheel, ik ga kijken waar u energieblokkades zitten, en ook wegnemen zodat u zich weer helemaal in balans zult voelen. 

 

TECHNIEK:

Bij een holistische massage wordt u in het geheel behandelt, uw lichaam en geest. Er zijn punten in het lichaam waar u emoties en spanningen opslaat. Ik richt mij op die punten en maak daarbij gebruik van massageolie met etherische oliën, en werk indien gewenst of nodig met edelstenen, Janosh energy box en de kosmische stralenkaarten van Merudi (www.merudi.nl). De gebruikte grepen zijn over het algemeen langzaam, ritmisch en meditatief. Handgrepen gericht op de spieren worden afgewisseld met schuddingen en ontspannende aanraking die met name gericht zijn op de energie. Ik combineer de massagetechnieken met intuïtie en werk afgestemd op de energie van u zodat we een mooi resultaat kunnen neerzetten.

 

Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u mij mailen via het contactformulier, hopelijk tot snel!


Huisregels bij praktijkbezoek
Huisregels.docx (13.61KB)
Huisregels bij praktijkbezoek
Huisregels.docx (13.61KB)
WEBSHOP

In deze webshop vindt u een aan aantal diensten afgestemd op uw hart..

Hartenwensen

Diep in uw hart zitten uw wensen en antwoorden, soms kom je daar even niet bij. Naast een luisterkind afstemming heb ik een aantal ander mogelijkheden zoals een: -Hartenwens, Vraag -Hartenwens, kaartlegging Alles gebeurd op afstand en via mail contact. Prijs 7,50

Luisterkind methode

De Luisterkind afstemmingen kunt uw alleen via de e-mail of het contactformulier aanvragen. Prijs 60,00

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@vanessavanlokven.nl

https://vanessavanlokven.nl/?url={lpurl}&id=5